неділю, 30 травня 2010 р.

Важлива роль декана

Нещодавно був випущений новий студентський будильник. Перші десять хвилин він просто дзвонить, наступні п'ять відтворює звук працюючого ракетного двигуна перед стартом, останні дві ругається голосом декана факультету.
Статистика показала, що більшість студентів прокидаються в останні дві хвилини.

вівторок, 25 травня 2010 р.

Як складають державні іспити

Починається держіспит на заочному відділенні, а одного студента немає. Йому здвонять - не бере. Поїхали до дому тарабанять у двері - не відкриваються. Знаходять сусіда, який навчається в іншому ВНЗ, відкривають двері, а бідолаха спить на ноуті з відкритими очима, на екрані питання до іспиту... (зауважу цілком тверезий).

Про вищу освіту

Освіта вища, проте міркування середні...

Джерело: @RUSSIANSinUK

понеділок, 24 травня 2010 р.

Наступного разу я зможу подивитися онлайн-трансляцію?

Якось я була учасником онлайн-конференції від Microsoft "Платформа 2010", організація і хід загалом були на рівні. Тому коли з'явилося оголошення про проведення "ReMIX 2010" я зареєструвалася, щоб знову подивитися її онлайн.

У час, коли повинна була початися онлайн трансляція я в очикуванні корисної дози інформації на сайті конференції натисла на таке яскраве запрошення


суботу, 22 травня 2010 р.

Давайте жити дружно

Українцям варто жити між собою в злагоді і не давати маніпулювати свідомістю своєю та плювати на тих, хто хоче вчити жити і диктувати правила в цікавій грі, яка називається життя.

Джерело

четвер, 20 травня 2010 р.

Не вдалося

Діалог двох студентів:
- Ти знаєш, що тебе вже відрахували?
- Правда? А я хотів ще сьогодні прогуляти заняття ...

вівторок, 18 травня 2010 р.

Ініціатори змін

Щоб досягти успіху в майбутньому, молоді люди повинні мати впевненість у собі, і не тільки реагувати на зміни,але й стати ініціатором змінити себе.

Джерело: Meeting the challenge of 21st century education and a global economy. Student research teams present their initial fndings

понеділок, 10 травня 2010 р.

На роботі не п'ю

Студенти запитують викладача:
- Можна ми на вашу наступну пару не прийдемо?
- Так.
- А ви відзначати не будете?
- Ні, я взагалі на роботі не п'ю!