суботу, 20 березня 2010 р.

5 онлайн сервісів для побудови діаграм

Настала пора захисту курсових а скоро й дипломних проектів. Для того, щоб вразити комісію по їх захисту пропоную сервіси, за допомогою яких можна створити оригінальні діаграми.

01. Creately



Creately - це інструмент для створення діаграм прямо в мережі. Додаток розроблено з акцентом на полегшення спільної роботи над проектами. Він легко адаптується до будь-яких діаграм, які Ви створюєте. Додаток було розроблено з метою надати можливість що-небудь намалювати, швидко і просто.



02. Mockingbird



Mockingbird - це он-лайн програма, яка дозволяє Вам створювати, з'єднувати разом, переглядати та ділитися попередніми макетами Вашого веб-сайту або програми.

03. Draw Anywhere



DrawAnywhere представляє собою он-лайн додаток щодо створення діаграм, в якому Ви можете малювати, редагувати та ділитися своїми діаграмами та графіками. Додаток працює в будь-якому браузері, де є підтримка Flash 9. Не потрібно завантажувати і встановлювати яке-небудь ПО. Все працює прямо в мережі, що означає, що Ви завжди можете скористатися додатком, навіть перебуваючи поза будинком. Ви зможете створювати діаграми з будь-якими вимогами, не купуючи і не встановлюючи дороге ПЗ.

04. Cacoo



Cacoo - це дружній он-лайн веб-додаток для створення діаграм, що дозволяє Вам розробляти діаграми різних типів. Все що Вам потрібно - це всього лише браузер, і Ви зможете створювати привабливі діаграми для документів, блогів і веб-сайтів. Його було описано ось тут.

05. Lovely Charts



Lovely Charts представляє собою веб-додаток для створення діаграм он-лайн. З його допомогою Ви зможете створювати професійні діаграми, графіки і так далі. Lovely Charts дуже просто використовувати. Вам не потрібно буде турбуватися з приводу малювання елементів і стрілочок, а також про те, який символ поставити.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар