неділю, 6 лютого 2011 р.

Як пройшов FOSS Lviv 2011

З 1 по 4 лютого у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувалася Міжнародна науково-практична конференція FOSS Lviv-2011, в якій ми з чоловіком взяли участь.
Ми прибули до Львова раніше 31-го, а 1-го були на реєстрації в оргкомітеті, де нам вручили програму конференції, бейджі, тези та пакунки від SoftServe Inc. з папкою та ручкою.


ВПЗшники
На пленарному засіданні цікаві були доповіді Є.Р. Алєксєєва, А. Новодворського та В.В. Машкова.



А. Новодворський
 Є.Р. Алєксєєв
В.В. Машков
Після обіду в Пузатій хаті відбулися секційні засіданні, де на секції  "Вільне програмне забезпечення в освіті" в основному обговорювалися питання навколо Moodle.

Колеги з міста Прилуки розповіли, що у їх місті та сусідніх містах почали здійснювати перевірку програмного забезпечення, у результаті чого вони за осінні канікули перейшли на Linux. Проте залишилася проблема нестачі підручників для шкіл з ВПЗ. Учасники дали їм кілька посилань, але скидається на те, що розгрібати їм прийдеться багато чого самим.

Увечері була організована екскурсія по Львову. Дякуючи пану Степану Апуневичу, ми почули багато цікавого про Львів, а ще й наступного дня побували у парку Високий замок та кав'ярні "Під синьою пляшкою".

Львівський оперний театр увечері

Львів з висоти Високого замку



У кав'ярні 

Закриття офіційної частини FOSS Lviv 2011 відбулося 2.02. кількома доповідями і роздачами всіляких цікавостей, у тому числі і дисками з ВПЗ.

Потім FOSS Lviv поїхав на Драгобрат, а ми додому.

Висновки: Побачили давніх знайомих ВПЗшників, поспілкувалися з цікавими людьми, отримали тези, диск з ВПЗ, стимул для подальшої праці, побачили Львів, проте замерзли дуже в університеті і ... хотілося чогось більшого, активнішого... мабуть це було на Дрогобраті або на секції "ВПЗ в бізнесі".

Немає коментарів:

Дописати коментар