понеділок, 6 серпня 2012 р.

Знайомство з Outlook.com

Мене вражає: якими темпами  Майкрософт наздоганяє Google у впровадженні Інтернет-технологій. Якщо перша йде від софта до його веб-втілень, то друга компанія - від веб-застосунків до софта.
От і зараз Майкрософт  мене вразила появою Outlook.com, хоча давно вже існував  Hotmail та інші електронні скриньки, що позиціонувалися від цієї компанії.
Так от Outlook.com - це служба електронної пошти. Їй властивий простенький, проте сучасний інтерфейс: швидкий і зрозумілілий. Простий, динамічний та інтерактивний дизайн Outlook спрощує використання служби на комп'ютері, телефоні або планшетному ПК.




У Outlook можна отримати нову адресу електронної пошти в Outlook, не турбуючись про свої контакти та повідомленнях: вони будуть збережені.
У правому верхньому куті є іконка для організації чату з контактами, що є у вашому Outlook.
Поряд із нею іконка для налаштування поштової скриньки.

При натисканні на галочці біля логотипу Outlook у верхньому лівому куті, зявляється меню переходу по службам: Пошта, Контакти, Календар, SkyDrive.

Зручним є те, що, якщо за наявності поштової скриньки на Hotmail, пошта з неї буде надходити в Outlook. Крім того можна підключити до своєї поштової скриньки Facebook і Twitter, завдяки чому можна переглядати поновлення статусу та твіти своїх друзів прямо в поштовій скриньці. Дані контактів автоматично синхронізуються.




Немає коментарів:

Дописати коментар