понеділок, 19 вересня 2011 р.

Онлайн генератори банерів

Постала задача створити банер, а багато часу на це витрачати не хотілося. Тому час був витрачений на пошуки онлайн генераторів банерів, зате результат не треба було довго чекати і він виявився більш-менш терпимим.
Крім того, склався досить великий список сервісів, що допомагають швидко створити банери.

1. Bannerfans - дозволяє створити банер будь-якого розміру. Можна перейти на російську мову інтерфейсу. Має велику кількість налаштувань, що дозволяють створити банер як з одним кольором заливання, так і з градієнтом, або можна додати свій фон і далі з ним працювати. Є шрифти, які підтримують кирилицю, широкий вибір кольору фону, тексту, тіні, меж.



Переміщення тексту по банеру працює в режимі Drag'n'Ddrop, тобто можливість переміщати елементи мишкою, що є досить зручним при перетягування написів на банері куди вам завгодно.



 2. Mybannermaker і Bannersketch майже однакові за структурою. Mybannermaker - зручний сервіс, що має легку і зрозумілу навігацію, можливість вибору розміру банера з кількох шаблонів (для створення банерів інших розмірів треба купити Vip-акаунт за 25$), вибір шрифтів, різних ефектів та іншого. Є можливість завантаження свого зображення, яке можна використовувати в процесі створення.


 У порівнянні з Mybannermaker сервіс Bannersketch має більше варіантів шаблонів. Розмір банера можна обрати свій, але не більше ніж 850 pix шириною).


Ще перелічу кілька англомовних сервісів, які мені не дуже влаштували, але вони є і можуть бути вам у пригоді:

  • Animation Online - надає безкоштовні послуги по створенню банерів, кнопок і анімованих блоків. Безліч стандартних шаблонів. 
  • MediaBuilder 3D Text Maker - простий і швидкий он-лайн сервіс, що дозволяє безкоштовно створити анімовані банери з 3D текстом. 
  •  QuickBanner - безкоштовний інструмент для виготовлення банерів онлайн (GIF високої якості). 
  • The Banner Generator - онлайн сервіс для генерації банерів і кнопок для сайту. 
  •  Banner Generator - простенький інструмент для виготовлення банерів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар