вівторок, 12 січня 2010 р.

Сайти для студентів

Під час інтернет-серфінгу попалося кілька сайтів, що на мою думку можуть бути корисними студентам.

1. Startjob.com.ua

StartJob.com.ua - спеціалізований сайт з працевлаштування студентів та молодих спеціалістів. Основне завдання порталу - допомогти студентам і випускникам вузів знайти роботу, щоб  відповідала їхнім вимогам. На сайті українські компанії публікують актуальні вакансії для студентів різних сфер: журналістика, економіка, менеджмент, логістика, маркетинг, реклама і т.п. Вакансії для випускників з мінімальним досвідом роботи або без досвіду роботи, а також вакансії, які дозволяють поєднувати роботу та навчання - стажування, часткова зайнятість, разові роботи. Крым того на сайті розміщені статті з порадами, що допоможуть грамотно скласти резюме і успішно пройти співбесіду. У розділі «Календар подій» регулярно оновлюється інформація про найближчі ярмарки вакансій, конкурси та інші події для студентів.





2. CareerGuide

Портал CareerGuide.com.ua покликаний з'єднати студентів, випускників, молодих фахівців і роботодавців. CareerGuide.com.ua - надає інформацію про вакансії, стажування у провідних компаніях, тимчасову і постійну роботу для студентів, випускників та молодих фахівців, свіжі новини, консультація з питань кар'єри, пошуку роботи. Студенти знайдуть поради щодо написання резюме, проходження співбесіди, пошуку роботу. Також на сайті є інформація про освіту в Україні та за кордоном, курси англійської мови, школи бізнесу, МВА.



 3. UNISTUDY


UNISTUDY – інформаційний ресурс про навчання за кордоном та міжнародні молодіжні програми. На сайті можна знайти найсвіжіші анонси про міжнародні молодіжні тренінги, семінари, студентські конференції, оголошення про стипендії на навчання в магістратурі або аспірантурі, запрошення на літні школи, відгуки українських студентів про їхній досвід та іншу корисну інформацію про навчання за кордоном.



4. Gurt.org.ua

Gurt.org.ua - це портал, який його створювачі позиціонують як інормаційний ресурс для суспільно активних громадян України. Користувачами Порталу є громадські та благодійні організації, донорські структури, органи влади, соціально відповідальний бізнес та ініціативні громадяни. На ньому зареєстрований користувач може отримати додаткові можливості в рубриці “Мої активи”, напряму спілкуватись з дописувачами Порталу, додавати власні новини, коментувати повідомлення, знайти потрібні контакти.
МОЇ АКТИВИ містять такі опції:

Мої зв`язки
Знаходьте нових партнерів, однодумців, спілкуйтесь з ними напряму в розділі «Мої зв`язки».
Мій календар
Завжди залишайтесь в курсі важливих подій і формуйте власний розклад з розділом «Мій календар».
Мій бюлетень
Самостійно обирайте будь-яку зручну форму отримання щотижневого е-бюлетеню в розділі «Мій бюлетень».
Мої внески
Додавайте новини, коментуйте повідомлення інших дописувачів та формуйте свою експертну репутацію у Всемережжі.
Мій блог
Формуйте громадську думку, діліться враженнями, спонукайте до дискусій небайдужих громадян.





5. Career.ua

Career.ua - портал з розвитку кар'єри та пошуку роботи для студентів та молодих спеціалістів, готових розпочати власну кар´єру. На порталі через широку систему засобів можна заявити про вакантні місця та можливості, також проект також є потужним інструментом обробки анкетних даних потенційних кандидатів на посади та відчутна підмога у повсякденній роботі спеціаліста з персоналу завдяки спеціально створеному програмному комплексу та великій кількості додактових інструментів.




Немає коментарів:

Дописати коментар