четвер, 1 квітня 2010 р.

Інструменти для створення слайд-шоу

У мережі Інетрнет існують безкоштовні онлайн сервіси длястворення слайд-шоу і презентацій, з якими варто ознайомитися не лише студентам, а й дизайнерам, розробникам, офісним співробітникам, управлінцям, керівникам, користувачам домашнього ПК і т. д.. 
Їхні можливості просто вражаючі. 



PhotoSnack

Максимально полегшує завантаження фотографій, створення чудових слайд-шоу, а також обмін ними. PhotoSnack представляє собою веб-додаток, що дозволяє створювати слайд-шоу і онлайн-галереї фото безкоштовно.




Створити та поділитися своїми фото слайд-шоу легко і швидко

1. Завантаження фотографій
2. Налаштування шаблону
3. Публікація слайд-шоу:

Ключові PhotoSnack фото-слайдшоу:

* - Вона має безліч параметрів шаблонів стильних
* - Це інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні
* - Ви можете завантажувати декілька фотографій одночасно
* - Ви можете створити стільки слайд-шоу, як вам подобається
* - Необмежена зберігання
* - Гнучка система ціноутворення
* - Вона пропонує кілька варіантів публікації: прямі посилання, вставка коду з водяними знаками, вставка коду без водяного знака, завантаження для використання в автономному режимі.

Slideroll

Програма монтажу слайд-шоу з фотографій.
Сервіс дозволяє також завантажити фото з вашого комп'ютера, створити слайд-шоу з різноманітними ефектами, а потім опулікувати своє слайд-шоу на сайті slideroll у форматі Flash SWF, або отримати код для вбудовування слайд-шоу на інший сайт. Можна налаштувати параметри конфіденційності. Публікація також на MySpace або YouTube, надсилання електронною поштою. Можна використовувати слайд-шоу для свого DVD-відео, додавати власні MP3 Soundtrack.


Slide

Переносить вашу улюблену цифрову графіку на робочий стіл або на веб-сайт у вигляді простого, витонченого і красивого слайд-шоу.



Найулюбленіший мій сервіс для створення презентацій. Він просто перевертає всі уявлення про презентацію, у бувальному сені.


Немає коментарів:

Дописати коментар