пʼятницю, 9 квітня 2010 р.

Он-лайн конференція IBM

23 березня у Москві відбувалася конференція IBM "Решения IBM для розумной модернизации", у ході якої була реалізована он-лайн трансляція для віддалених користувачів. Можна було подивитися он-лайн дві секції "Smart Industries: разумные индустриальные решения" та "Smart Solutions: разумные инфраструктурные решения".

Он-лайн трансляція мала такий вигляд: у правому кутку доповідач, у лівому - презентація, нижче якої чат з учасниками он-лайн трансляції та організаторами конференції.

Сподобалася доповідь "Сделайте правильный ход: используйте разумную информацию для проведения преобразований" Хіманшу Десаі (Himanshu Desai), директора напрямку по керуванню інформацією в IBM USA.



Хіманшу Десаі "Сделайте правильный ход: используйте разумную информацию для проведения преобразований"


Д.Биструєва у доповіді "Электронное правительство. Портал государственных услуг. Международный и российский опыт" навів цікаву фразу: "организация ответа на кризис не должна сама по себе стать кризисом".


Також цікавою мені здалася доповідь Д.Романова "Организация эффективной системы электронного документооборота, включая территориально-распределенные офисы, и создание интерактивных архивов для хранения больших объемов документов".

Д.Романов "Организация эффективной системы электронного документооборота, включая территориально-распределенные офисы

Завжди не вистачає часу, щоб виконати роботу як треба, але щоб її переробити час знаходиться (закон Максімена)
Залежність результатів бізнесу від доступу до інформації
О.Салтиков, представник з продажу програмного забезпечення IBM WebSphere, IBM R / CIS, почав з поняття бізнес-процесів.

Розповідав про BPM Suite, що використовується для моделювання, автоматизації та оптимізації сотні різних ділових процесів. BPM SuiteСістема Sitescooper BPM Suite використовується клієнтами в різних галузях індустрії, щоб оптимізувати тимчасові витрати і збільшити продуктивність всередині компанії.


Web Sphere Process Server для розробки і виконання в середовищі SOA заснованих на стандартах компонентних програм для бізнес-інтеграції.
Підходи до хореографії серверів

 WebSphere Business Monitor - забезпечує бізнес-моніторинг у реальному часі, включаючи відображення показників, візуальне уявлення даних.

Немає коментарів:

Дописати коментар